Search found 7 matches

by MPNeat
Tue Jan 13, 2015 9:30 pm
Forum: Improvements, new features
Topic: CUDA RC 7.0.18
Replies: 1
Views: 3709

CUDA RC 7.0.18

I was using 6.5.33 until this morning, when I received the new RC for v.7 of CUDA. My test results below.. It seems the same though I no longer get the update required message on startup of 10.10.1 (14B25) specs: 3.46 6 core mac pro 32gb 1333 GTX 760 4GB After Effects 13.2 CUDA 6.5.33: Frame: 1920x1...
by MPNeat
Sat Nov 22, 2014 8:27 pm
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: Unable to Multiprocess in AE CC 2014
Replies: 3
Views: 3613

Tests

Hey Vlad, So I tried Bringing the GPU Memory down to 5% then 10% running an exact set of tests, I had it set to 25% originally. Here is my NV Optimization: https://farm8.staticflickr.com/7473/15851689441_e692615690.jpg I was not able to MP with either 2 or 3 cores, 4gb dedicated (Also Tried 2gb and ...
by MPNeat
Thu Nov 20, 2014 7:15 am
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: Unable to Multiprocess in AE CC 2014
Replies: 3
Views: 3613

Unable to Multiprocess in AE CC 2014

Hey, Once I upgraded to CC "2014" I have been unable to use AE with Multiprocessing On. I figured I would try again and maybe troubleshoot a bit. I think I may have pinned it down to the Neat plugin but i'm getting some strange behavior so im not all sure. I use Neat with almost everything I do. So,...
by MPNeat
Thu Oct 25, 2012 7:52 pm
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: GTX 670 - will not use the device
Replies: 6
Views: 5047

So when I had the GTX 670 in I was actually running CUDA Driver Version 5.0.36 I put my GTX 285 mac in order to do a render and during that time updated to "" 5.0.37 Today I swapped for the 670 and the Neat vid plug sees it. I think im getting about 2 frames more than I did with the 285 - Frame: 192...
by MPNeat
Thu Oct 25, 2012 3:29 pm
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: GTX 670 - will not use the device
Replies: 6
Views: 5047

also,

10.8.2 (12C60)
Mac Pro 4.1
3.33 GHz Quad-Core Intel Xeon
24 GB 1066 MHz DDR3 ECC

Thanks,

MP
by MPNeat
Thu Oct 25, 2012 3:22 pm
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: GTX 670 - will not use the device
Replies: 6
Views: 5047

Thanks for the reply,

CUDA Driver Version: 5.0.37
GPU Driver Version: 304.00.05f02
-

MP
by MPNeat
Thu Oct 25, 2012 1:29 am
Forum: Bugs, problems, issues
Topic: GTX 670 - will not use the device
Replies: 6
Views: 5047

GTX 670 - will not use the device

Looking for NVIDIA CUDA-capable devices... NVIDIA CUDA initialized successfully. Checking CUDA GPU #1: GPU device name is: GeForce GTX 670 GPU error at GeForce GTX 670 (0): Unknown error (999) in getDeviceMemory(.) [4] Check failed - will not use the device Looking for AMD OpenCL-capable devices... ...