Non functional in Resolve 12.5.1 or 12.5.2

resolve technical issues related to use of Neat Video
Post Reply
dkitsov
Posts: 17
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:59 pm

Non functional in Resolve 12.5.1 or 12.5.2

Post by dkitsov » Sat Sep 10, 2016 11:44 pm

4.2.0 does not appear to function properly in version 12.5.1 or 12.5.2 of Resolve Studio. In former the memory leak is reported, in latter a missing parameter: "Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!"
Same version seems to operate OK with version 12.5.0.34 of DaVinci Resolve Studio.
please advise if there is a remedy.

NVTeam
Posts: 2309
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Sun Sep 11, 2016 3:47 pm

Thank you for reporting that. We will check if that is reproducible on our machines.

Please also make a screenshot showing the error message about the memory leak and send it to support [at] neatvideo.com

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

dkitsov
Posts: 17
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:59 pm

DRS 12.5.1, Win10 with GTX Titan X x2 + Titan Black, NV4.2

Post by dkitsov » Sun Sep 18, 2016 3:59 pm

[0x0000460c] | OpenFX | WARN | 2016-09-10 15:57:29,392 | Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!
[0x0000460c] | OpenFX | WARN | 2016-09-10 15:57:29,660 | Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!
[0x0000460c] | OpenFX | WARN | 2016-09-10 15:57:29,722 | Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!
[0x0000460c] | OpenFX | WARN | 2016-09-10 15:57:29,768 | Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!
[0x0000460c] | OpenFX | WARN | 2016-09-10 15:57:29,800 | Plugin [com.absoft.neatvideo4] Param[resolvefxVersion] is not available!!!!

dkitsov
Posts: 17
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:59 pm

DRS 12.5.2, W10, NV 4.2

Post by dkitsov » Sun Sep 18, 2016 4:01 pm

[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 000000268AAC0000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 00000025A7940000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 00000025B43C0000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 00000024F4400000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 0000002548A80000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,250 | GPU memory leak detected 000000256A680000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,251 | GPU memory leak detected 0000002577100000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,251 | GPU memory leak detected 000000240D400000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:45,251 | GPU memory leak detected 00000024F0080000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,268 | GPU memory leak detected 00000025181C0000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,268 | GPU memory leak detected 0000002496CE0000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,268 | GPU memory leak detected 0000002529040000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,268 | GPU memory leak detected 00000025BA900000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,268 | GPU memory leak detected 00000025ADE80000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,269 | GPU memory leak detected 000000259F240000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,269 | GPU memory leak detected 000000256C840000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,269 | GPU memory leak detected 000000250B740000
[0x00004eac] | GPUManager | ERROR | 2016-09-10 15:32:47,269 | GPU memory leak detected 0000002513E40000


Errors above in Resolve logs when attemting to use the NV plugin

dkitsov
Posts: 17
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:59 pm

Post by dkitsov » Sun Sep 18, 2016 4:01 pm

In either case no image update in the main UI.

NVTeam
Posts: 2309
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Sun Sep 18, 2016 5:55 pm

Is this problem reproducible in a fresh new test project with one short clip and one effect (NV)?

If so, please send such a test project to support [at] neatvideo.com for direct tests.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

dkitsov
Posts: 17
Joined: Sun Mar 04, 2012 7:59 pm

Post by dkitsov » Thu Sep 22, 2016 10:18 pm

Apparently the issue wen away after disabling one of the GPUs. Specifically Titan Black. There were no issues running with only Titan X cards, without the Titan Black enabled in the Neat Video settings.
W10 Pro-64
2X nVidia Titian x 12Gb Titan Black 6GB (GUI only)

NVTeam
Posts: 2309
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Fri Sep 23, 2016 12:02 am

I am glad this workaround works for you.

It looks like a possible bug in those newer builds of Resolve. Please keep watching that to see if this changes in the next updates of Resolve.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Post Reply