Transition/fade issue

resolve technical issues related to use of Neat Video
Post Reply
Boslok
Posts: 5
Joined: Tue Mar 09, 2010 11:31 pm

Transition/fade issue

Post by Boslok » Thu Mar 25, 2010 10:31 pm

Hi! I've had a problem while rendering with neat video. Some transitions between events seem to "repeat" a frame in some point of the transition. This didn't happen in all of them, but I'll leave you the video and the moments where this occured:

http://www.youtube.com/watch?v=S3wAiHgQ1EU

minutes:
2:20 - 2:30 - 2:40 - 2:52 - 4:01 - 4:03 - 4:07

Also some fast fades didn't renderd smoothly, which I think wouldn't happen without neatvideo. I mean the one's bteween 1:30 and 1:40.
Any suggestions will be trully appreciated!

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Fri Mar 26, 2010 3:41 am

Unfortunately the link doesn't give a single video but many.

In any case, could you please send a small test project demonstrating the problem to support [at] neatvideo.com? We will render it, reproduce the issue, check what is causing it and try to suggest a solution.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Boslok
Posts: 5
Joined: Tue Mar 09, 2010 11:31 pm

Post by Boslok » Fri Mar 26, 2010 4:11 am

Are you sure? the video is called "Cultura Cercana - "Bosch" (Febrero 2010) ". I tried opening the link and it works fine.
Is there any other way to show it to you? unluckily I uninstalled vegas premiere studio and installed pro 9, so the project itslef is lost for me to give you a sample to render (Or at least that's what I understood you were asking for).
This was the last project I've made in vegas premiere using .TOD files with a borrowed camera. Tomorrow I'll be receiving a Canon 550D to work with (which records to H.264 in a .mov file) and editing in vegas 9 pro, so maybe this issue won't happen again, but I wanted to discard any possibilty as it would be frustrating to render a whole new project and encountering this situation again.
If there is nothing to do to analyze the issue now, I guess I'll have to wait for it to happen again (hope not...) and then ask you one more time.

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Fri Mar 26, 2010 10:16 am

Yes, I double-checked, the page says:
This video contains content from WMG, who has blocked it in your country on copyright grounds.
I meant to create a new simple test project with 1-2 short (1-2 seconds) clips, just for testing purposes. If the issue is directly reproducable in such a test project, then I would be able to reproduce it using your test project on our test computers. Once it is reproducable, we can find out the cause.

Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Post Reply