losing registration & settings in nv for fcp

resolve technical issues related to use of Neat Video
Post Reply
valleo
Posts: 50
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:23 pm

losing registration & settings in nv for fcp

Post by valleo » Thu Sep 01, 2011 6:20 am

Hello.

Wanna say, the latest version of Neat Video for FCP loses my registration and my settings every time I start the plugin.

Anybody else?

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Thu Sep 01, 2011 8:02 am

Please contact support (support [at] neatvideo.com), we will try to help you.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

valleo
Posts: 50
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:23 pm

Post by valleo » Thu Sep 01, 2011 8:17 am

NVTeam wrote:Please contact support (support [at] neatvideo.com), we will try to help you.

Thank you,
Vlad
I mailed it to your team.
/Library/Preferences there are two files. com.absoft.Neat Video FC.plist
and a lock-file.
In /User/Library/Preferences there's no such file you said.

I installed the Plugin to /Library/Plugins/FxPlug folder
via the installer instead of the applications folder because
I don't want it to be there in case of organization!

I've repaired my permissions and I've installed the plugin again.
But I install it at the same position mentioned above.
The problem is still there!

Thanks.

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Thu Sep 01, 2011 8:21 am

valleo wrote:I installed the Plugin to /Library/Plugins/FxPlug folder
via the installer instead of the applications folder because
I don't want it to be there in case of organization!

I've repaired my permissions and I've installed the plugin again.
But I install it at the same position mentioned above.
The problem is still there!
Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

valleo
Posts: 50
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:23 pm

Post by valleo » Thu Sep 01, 2011 8:26 am

Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad
I did it and the problem is still present!
No plist file in User/Library/Preferences created.

valleo
Posts: 50
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:23 pm

Post by valleo » Thu Sep 08, 2011 1:05 pm

Please install it to /Applications instead. It is not supposed to be installed into FxPlug folder. The installer will add an alias there.

Thank you,
Vlad
I deleted all the files from /HD/Library/Preferences & User/Library/Preferences, from FxPlug and from Applications folder.
I did a permission repair and restarted my machine.
Reinstall into applications-folder - problem is still there!

I use Motion 5 and Final Cut Pro X.

valleo
Posts: 50
Joined: Wed Aug 17, 2011 7:23 pm

Post by valleo » Thu Nov 17, 2011 4:39 pm

Is there any solution at this time?

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Thu Nov 17, 2011 11:29 pm

Please contact support by e-mail.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

cthoma32
Posts: 2
Joined: Thu Sep 29, 2011 12:36 am

Post by cthoma32 » Sat Nov 26, 2011 12:13 am

Still happening for me but it won't even accept the rego number now....

Friggin security on this crap is a pain in the butt.

I think since the new motion it has only worked one time on one instance for me, reliability is a plus guys.....

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Sat Nov 26, 2011 12:29 am

This can be resolved. Please contact support by e-mail.

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Post Reply