What am i doing wrong? still got pixelation :(

questions about practical use of Neat Video, examples of use
Post Reply
gotvideographer
Posts: 3
Joined: Sun Aug 21, 2011 11:12 pm

What am i doing wrong? still got pixelation :(

Post by gotvideographer » Mon Jan 16, 2012 2:40 pm

I've added the effect, thought I had a good profile but sill see quite a bit of pixelation, mostly white on the final product, does that mean I just don't have a good noise profile?

thanks, joe

NVTeam
Posts: 2260
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Mon Jan 16, 2012 5:55 pm

Pixelation? Could you show an example please?

Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

gotvideographer
Posts: 3
Joined: Sun Aug 21, 2011 11:12 pm

I dont see where i can upload a video to show you

Post by gotvideographer » Sat Jan 21, 2012 1:55 pm

NVTeam wrote:Pixelation? Could you show an example please?

Vlad
So i'll put up a link, it might be bad video as I see the white sparkles on the original and fixed version, so it probably has nothing to do with your software:


http://www.gotvideographer.com/tmp/web_ ... _no_nv.mp4

http://www.gotvideographer.com/tmp/web_ ... zed_nv.mp4

NVTeam
Posts: 2260
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Sat Jan 21, 2012 2:24 pm

I recommend to try to increase the temporal filter radius. Also try a higher temporal threshold. And perhaps somewhat higher noise level setting in high freq component (in Advanced mode).

Hope this helps,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Post Reply