Neat Video and Encore

resolve technical issues related to use of Neat Video
Post Reply
gweglarz
Posts: 2
Joined: Sat Aug 18, 2012 2:04 pm

Neat Video and Encore

Post by gweglarz » Sat Aug 18, 2012 5:02 pm

Quandry.

I have two sequences that I sent to Encore CS6 64bit from Premiere Pro 64bit. Using CS6. Have the latest plugin.

When I build the DVD, the noise reduction isn't applied. The effect was turned on for both sequences. The sequences I sent were nested multi camera sequences with the Neat plugin applied in the souce sequences to one of the video tracks, so the effect was not applied to the nested sequence directly.



Windows 7 64
18GB Ram
i7 980x
Quadro 4000


Thanks,

Geoffrey

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Sun Aug 19, 2012 1:36 am

Could be a bug in the host application or in plug-in.

Could you e-mail us (support [at] neatvideo.com) a small test project minimally sufficient to reproduce the problem (together with a short instruction on which steps to follow to reproduce it)?

Thank you,
Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

gweglarz
Posts: 2
Joined: Sat Aug 18, 2012 2:04 pm

PPro ->Encore

Post by gweglarz » Sun Aug 19, 2012 5:52 pm

That will take some time. Can't you just open PPro CS6, take a noisy video, add tio a new sequence, apply effect, nest it in new sequence, ->send to Encore, render to DVD and see if it works?

NVTeam
Posts: 2261
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Post by NVTeam » Mon Aug 20, 2012 7:22 am

We tried that but could not reproduce the problem. It looks like there is something different in your project or workflow.

Vlad
Image Image Neat Video team
noise reduction for video and photos

Post Reply