Pesky wobbling after applying NV to audience shot

questions about practical use of Neat Video, examples of use
Post Reply
rrothkopf
Posts: 3
Joined: Fri Sep 14, 2018 4:42 pm

Pesky wobbling after applying NV to audience shot

Post by rrothkopf »

I have this pesky audience shot that was recorded 720p (instead of our normal 1080), without house lights on.

It cleaned up nicely thanks to NV (yay!!) but the far wall has a "wobbling" that I can't get rid of (I've tried playing with the "Jitter of Details" Threshold, and the "Noise Reduction Amount" under "Temporal Noise", without success.

Could anyone suggest what setting will best eliminate the wobbling artifact?

Here's a link to two samples:

PRE-CLEAN: https://youtu.be/XvTqhNg_ECc

POST-CLEAN (with wobble): https://youtu.be/ZXrEKo4aW6E

Thank you!
:-) Rob

rrothkopf
Posts: 3
Joined: Fri Sep 14, 2018 4:42 pm

Re: Pesky wobbling after applying NV to audience shot

Post by rrothkopf »

Is opening a support ticket the more preferred way to get help? I thought perhaps the forum might be the best "first place" but looking at the activity here I'm wondering if I was mistaken.

rrothkopf
Posts: 3
Joined: Fri Sep 14, 2018 4:42 pm

Re: Pesky wobbling after applying NV to audience shot

Post by rrothkopf »

NOTE -- I've found that increasing the RADIUS seems to have helped a LOT. Is there something else I should look at too?

NVTeam
Posts: 2474
Joined: Thu Sep 01, 2005 4:12 pm
Contact:

Re: Pesky wobbling after applying NV to audience shot

Post by NVTeam »

I am glad that we could help you when you contacted support directly.

Vlad

Post Reply